さつまいもの下拵え!

今日のあさじゅんびはこちら。

◆中華風サラダ

酢、砂糖、ごま油、塩、胡椒、醤油を攪拌して

きゅうり、人参、ハムの細切りを投入!

◆さつまいも 下拵え

さつまいもをふかして、片栗粉とお砂糖を投入!

マッシャーで潰して俵形に成形!

あとは夜、焼いて味付け又はコロッケかな♪

これで今夜も楽チン!

お弁当日記も書いております!

よかったらぜひ遊びにいらしてください♡

◆毎日の旦那弁当◆

https://yumi-mainichi.cookpad-blog.jp/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s