鶏胸肉をお酒で柔らかく!

今日のあさじゅんびはこちら。

◆五目豆

◆大根の煮物

◆鶏胸肉(下拵え)

削ぎ切りして、お酒とともに冷蔵庫で保存

夜、小麦粉まぶして、溶き卵を絡めて焼いて、ピカタにする予定

これで今夜も楽チン!

お弁当日記も書いております!

よかったらぜひ遊びにいらしてください♡

◆毎日の旦那弁当◆

https://yumi-mainichi.cookpad-blog.jp/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s