朝煮込めば夜には味が染みる!

今日のあさじゅんびはこちら。

◆人参しりしり

胡麻油で豚肉を炒める、人参の千切りを入れて、塩胡椒砂糖、さっと火が通ったら溶き卵とお醤油回しいれて、炒めて完成!

◆大根とツナの煮物

まだ味が染みてないけれど、夜にはバッチリ!(の予定)

これで今夜も楽チン!

お弁当日記も書いております!

よかったらぜひ遊びにいらしてください♡

◆毎日の旦那弁当◆

https://yumi-mainichi.cookpad-blog.jp/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s