2019/6/17

今日のあさじゅんびはこちら。

◆鶏レバーとハツの生姜煮

これ、元気でますよ!

鶏レバー、ハツ(いずれもお手頃価格)

牛乳で臭み消し

薄切り生姜、砂糖、酒、醤油、みりんで煮詰めます

◆グリーンサラダの下拵え(叙々苑風に仕上げる予定)

これで今夜も楽チン!

お弁当日記も書いております!よかったらぜひ遊びにいらしてください♡

◆毎日の旦那弁当◆
https://yumi-mainichi.cookpad-blog.jp/

ネクストフーディスト

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s